onsdag 23 mars 2011

Bodypump


Ikväll är det dags för bodypump, tjohoo! Sen några år tillbaka instrurerar jag bla bodypump på Ystad Energy Studio och det kan jag säga er är något av det roligaste jag vet.
För er som inte är bekanta med bodypump så är det förkoreograferad styrketräning i grupp. Träningsprogrammen körs på licens av ett företag som kommer ifrån Nya zeeland och heter Les mills, deras gruppträningskoncept finns världen över och det är ganska häftigt att veta att det finns miljoner människor som kör exakt samma träningsprogram som vi i lilla Ystad.
Varje kvartal kommer nya releaser med härlig musik och koreografi, allt väl genomtänkt för att du som tränar skall nå bästa resultat och få en säker och effektiv träning, bra va?! Det enda du själv behöver göra är att lägga på motståndet på din stång och hänga med på ett pass, det tar en timme från början till slut och då har vi hunnit igenom hela kroppen. Så känner ni för att testa något nytt eller är det så att du kanske inte kommit igång med träningen, testa bodypump!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar